Competentiemanagement vormt de basis van een systematisch en integraal humanresourcesmanagement. Schakel CC Consult in voor de uitbouw ervan.

Het menselijk kapitaal vormt de basis van uw organisatie. Benut dit kapitaal ten volle en u verhoogt niet alleen de effectiviteit en efficiëntie van uw organisatie maar ook de tevredenheid van elke medewerker apart. Goed competentiemanagement slaat een brug tussen de noden van uw organisatie en de competenties van uw werknemers. Daarvoor hebt u competentiegerichte functiebeschrijvingen nodig en een krachtig opvolgings- en evaluatiesysteem. Zo pakt u uit met een onderbouwd ontwikkelings- en motiveringsinstrument voor medewerkers.

Functiebeschrijving

Duidelijke functiebeschrijvingen, van daaruit vertrekken we. Samen met u bepalen we het volledige plaatje van gedragscompetenties, technische competenties, kerntaken en individuele doelstellingen die nodig zijn. We merken altijd een beter resultaat wanneer u ervoor kiest om medewerkers en leidinggevenden mee te betrekken in deze denkoefening.

Ontwikkelcyclus

U draagt de individuele ontwikkeling van uw medewerker hoog in het vaandel. Samen met u bouwen we niet alleen een ontwikkelcyclus op maat van uw organisatie, maar ook een praktisch hanteerbaar evaluatiesysteem. Zo legt uw organisatie de basis voor een actief vormingsbeleid en meer algemeen voor een modern personeelsbeleid.

Dankzij CC Consult beschikken we voor alle medewerkers over actuele en resultaatsgerichte functiebeschrijvingen die de basis vormen van de nieuwe ontwikkelcyclus. De samenwerking verliep zeer vlot. Er werd vertrokken van een bestaand model (tijdswinst), dat toch op maat van onze organisatie werd aangepast (maatwerk).

Heidi Abeloos
secretaris gemeente Steenokkerzeel

Advies op maat? Contacteer onze consulenten !

Loading map...

Loading

Waarom CC Consult?

Redenen waarom u ons kiest

Wij beschikken over een team van deskundigen met concrete ervaring in de overheidssector. Wij passen een multidisciplinaire aanpak toe vanuit onze expertise op verschillende domeinen: HR-deskundigen, organisatiedeskundigen, juristen, psychologen, ervaringsdeskundig en, communicatiedeskundigen, …Onze aanpak is pragmatisch, praktisch en doelgericht. Wij zijn soepel ingesteld en houden gedurende het totaalverloop van het project rekening met de behoeften van de klant. De lokale sector is onze ‘niche’-markt.