WE STAAN VOOR U KLAAR

CC Consult beschikt over een team van meerdere specialisten die hun HRM-deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de openbare sector. Vanuit hun terreinervaring kan dit team van organisatie- en personeelsdeskundigen u efficiënt bijstaan in het uitbouwen van uw organisatie. Ons team bestaat uit een mix van mensen die op verscheidene domeinen “hun strepen” verdiend hebben. Deze domeinen zijn: juridische expertise, organisatiekunde, kwaliteit, werving en selectie, competentiemanagement, communicatie.

Charlotte Auwers adviseur

Organisatieontwikkeling

 

Luc De Bock zaakvoerder

Organisatie- en mensontwikkeling

 

Chris De Bock senior adviseur

Organisatieontwikkeling

 

Margo

De Naeyer administratief medewerker

Joni Desmeth

junior adviseur

Organisatieontwikkeling

 

Marlies Keppens senior adviseur

Psycholoog

 

Nick Mestdagh junior adviseur

Psycholoog

 

Freya Schreurs senior adviseur

Organisatieontwikkeling

 

Sofie Poncelet

administratief coördinator

Jolien

Van Paepegem

junior adviseur

Psycholoog

 

Ine Vanhaeren junior adviseur

Psycholoog

 

Samenwerkingsverbanden

Jurplus – een samentrekking van ‘juridisch’ en ‘surplus’ en ontstaan uit CC Consult- biedt juridische ondersteuning aan lokale overheden en samenwerkingsverbanden om zo de personeelsgerelateerde uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

Het Jurplus-team groeide doorheen de jaren gestaag uit tot een perfect op elkaar ingespeeld team van zes experten, elk met zijn eigen specialiteit. Het team staat voor concrete adviezen, niet alleen theorie, maar ook onderbouwde oplossingen voor de specifieke noden van lokale overheden. Meer informatie kan u nalezen op de website van Jurplus: www.jurplus.be/

Advies op maat? Contacteer onze consulenten !

Waarom CC Consult?

Redenen waarom u ons kiest

Wij beschikken over een team van deskundigen met concrete ervaring in de overheidssector. Wij passen een multidisciplinaire aanpak toe vanuit onze expertise op verschillende domeinen: HR-deskundigen, organisatiedeskundigen, juristen, psychologen, ervaringsdeskundig en, communicatiedeskundigen, …Onze aanpak is pragmatisch, praktisch en doelgericht. Wij zijn soepel ingesteld en houden gedurende het totaalverloop van het project rekening met de behoeften van de klant. De publiek sector is onze ‘niche’-markt.